Posted in Cărți de valoare, Uncategorized

Așteaptă-te la minuni – Tiberiu Ciubotari

Așteaptă-te la minuni

Ne putem putem aștepta la minuni? Tiberiu Ciubotari ne spune că da, ne putem aștepta la minuni prin noua sa publicație, romanul „Așteaptă-te la minuni”.

David, un român stabilit în San Francisco are nevoie de minuni în viața lui. Martorul propriului furt de identitate, cu afacerea aflată în faliment și cu relația de iubire ruptă, David nu mai vede altă cale de ieșire din viață decât moarte, iar cunoscutul Golden Gate este punctul perfect pentru sfârșit. Înainte însă de a face pasul decisiv însă se întâmplă minunea la care nu mai spera…

„Așteaptă-te la minuni” este un roman psihologic profund care tratează suicidul, depresia, adicția și alte probleme contemporane.  Cu o înțelepciune evreiască, rabinul Amos intervine în viața lui David miraculos, schimbându-i acestuia perspectiva asupra vieții.

Lăsându-vă duși de firul acțiunii, vă veți identifica în multe pasaje ale cărții, veți găsi răspunsuri la întrebările vieții și veți fi încurajați să vă așteptați la minuni care par să întârzie în viața voastră. Ba chiar veți putea vedea mai clar minunile din viața de zi cu zi care trec nebăgate în seamă. Recomand cu toată căldura această carte, care pe mine m-a impresionat profund. Au fost pasaje care mi-au atins cele mai sensibile corzi ale sufletului și m-au adus la lacrimi, mai ales că David este bucovinean:) așa ca mine. Merită fiecare clipă de concentrare, fiecare slovă deslușită și însușită. Rareori îmi  este dat să citesc ceva atât de profund, de realist cu un limbaj contemporan și chiar amuzant.

Cartea a apărut în luna februarie la Risoprint și poate fi comandată de aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s